Informatie rondom garantie & retour


 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Echter, Als u in plaats van creditering kiest voor een Tegoed-Voucher (in de vorm van een kortingscode) zijn wij bereid om deze Tegoed-Voucher te verhogen met de retour frankeerkosten (op basis van reguliere brievenbuspost).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan RecycleMan.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@recycleman.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen herroepingsrecht/retourneren:


Let op
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

 a. die door Recycleman.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument/koper;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn zoals 18+ artikelen;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop RecycleMan.nl geen invloed heeft;

 

Garantie:

 Uitzonderingen en beperkingen

  1. Op elektronische artikelen wordt een wettelijk garantietermijn van 6 maanden  gegeven.
  2. De garantie is niet van toepassing als de mankementen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik of gebruik voor andere dan normale (bedrijfs)doeleinden, van buiten komende oorzaken, zoals brand- of waterschade, of als de goederen door anderen dan RecycleMan zijn gewijzigd of worden onderhouden.
  3. Defecten veroorzaakt door software- of configuratieproblemen vallen niet onder garantie.
  4. Indien u een product naar RecycleMan.nl op wilt sturen, vragen wij u hiervan eerst  via e-mail (info@recycleman.nl) melding te doen. Pakketten zonder vermelding van klantgegevens en/of factuurnummer worden niet geaccepteerd.
  5. U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport naar Recycleman.nl. Dit kan niet worden verhaald op de transportverzekering van Recycleman.nl.
  6. De garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar bij doorverkopen van het product.
  7. Vermindering van de accucapaciteit door continu gebruik wordt niet gedekt door de garantie. Een batterij die na 6 maanden 75% van haar oorspronkelijke capaciteit bevat, wordt beschouwd als normaal en kan daarmee niet onder garantie worden vervangen.
  8. Garantie geldt niet wanneer het product onjuist is geïnstalleerd, verwaarloosd, te lang of fout opgeladen, onderhevig is geweest aan een niet door RecycleMan.nl geautoriseerde reparatie of modificatie, gebruikt is in een apparaat waarvoor het niet is bedoeld of bij enige andere vorm van incorrect gebruik.
  9. Recycleman.nl aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid ten aanzien van vervolgschade, inclusief persoonlijk letsel, verlies van inkomsten, verloren data of enige andere incidentele of indirecte schaden, veroorzaakt door onoordeelkundige installatie of gebruik van haar producten of door installatie of gebruik van apparatuur die is veranderd, beschadigd of op verkeerde wijze is gebruikt.